Bath milk and relax

vartalotuotteet-uusi

Nannic Slim & Firm 150 ml

Nannic Slim & Firm tarjoaa tehokkaan keinon taistella niitä mekanismeja vastaan, jotka aiheuttavat selluliittia ja rasvan kerääntymistä ihon alle. Tämä monitehoinen seerumi kirjaimellisesti laittaa rasvasolut dieetille ja vähentää uusien rasvasolujen muodostumista. Olemassa oleva rasva muuttuu energiaksi. Seerumi sisältää mm. kofeiinia, inkivääriä ja kurkumaa. Slim & Firm vähentää rasvan varastoitumista ihon alle ja kiinteyttää ihoa. Levitä hoidettavalle alueelle ohut kerros Nannic Slim & Firm seerumia. Käytä aamuin illoin. Nannic Slim & Firm soveltuu myös kaksoisleuan hoitoon.

Nannic Venatrix Legs 100ml

Nannic Venatrix Legs on nanoteknologiaseerumi, jota voi käyttää jalkojen laajentuneiden pintaverisuonien hoitoon. Voide parantaa myös mustelmat nopeasti. Voit käyttää Venatrixia myös muilla vartalon alueilla kuten decolleteella ja kasvoilla. Käytä tuotetta kaksi kertaa päivässä 6-8 viikon ajan. Venatrix Legs seerumi hoitaa laajentuneita pintaverisuonia mm. jaloissa. Tuotenimestä huolimatta Venatrix Legs soveltuu myös rosacean sekä tulehtuneen aknen hoitoon. Nannic Venatrix Legs sisältää glykosaminoglykaania, joka suojaa ihon kollageenisynteesiä. Kun kollageenin määrä lisääntyy, hiusverisuonia ympäröivä soluväliaine vahvistuu. Nannic Venatrix sisältää kahta erilaista merileväuutetta, jotka ylläpitävät soluväliaineen hyvinvointia. Kun soluväliaine on kunnossa, se jaksaa pitää paineen verisuonissa. Pintaverisuonet katoavat vähitellen näkyvistä. Syviin suonikohjuihin tuote ei tehoa.

käsi ja jalkavoiteet

Nannic Foot Repair Complex 30 ml

Nannic Foot Repair Complex on todella tehokas hoitoseerumi kuiville jaloille sekä halkeileville kantapäille. Se soveltuu loistavasti myös kuivien kyynärpäiden hoitoon. Koostumus sisältää omega3 ja omega6 sekä punapippuripeptidejä, jotka vilkastuttavat verenkiertoa. Tea Tree öljy auttaa tulehduksiin ja on lievästi deodoroiva. Kylmäpuristettu hamppuöljy hoitaa kuivaa ihoa. Levitä Nannic Foot Repair Complexia hoidettavalle alueelle ohut kerros. Seerumi imeytyy ihoon nopeasti. Tuotetta ei tarvitse käyttää runsaasti verrattuna normaaleihin jalkavoiteisiin.  Käytä säännöllisesti hoidettavalla alueella.

Nannic Hand Repair Complex 30 ml

Nannic Hand Repair Complex on tehokas käsien ihon hoitoseerumi. Ravinteikas koostumus hoitaa sekä ihoa että kynsinauhoja. Seerumi sisältää Omega3 ja Omega6 rasvahappoja, antioksidantteja, phytosteroleja, glyseriiniä, E-vitamiinia ja karoteenia (provitamin A). Kaikki ainesosat korjaavat vaurioitunutta ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille. Imeytyy ihoon nopeasti ja siksi miellyttävä käyttää.

Nimi palkki

Nannic Hydrating Bathmilk 250 ml – ihoa hoitava kylpymaito  

Nannic Hydrating Bathmilk on pehmeän raikkaalle tuoksuva kylpymaito. Se sisältää luonnon riisitärkkelystä, joka kosteuttaa tehokkaasti ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Viimeisimmät tutkimukset osoittavat, että riisitärkkelys on hyväksi atooppisen ihon hoidossa. Riisitärkkelyksen pienet molekyylit kosteuttavat tehokkaasti ihon päällimmäistä kerrosta ja estävät kosteuden haihtumista iholta. Lisää Nannic Hydrating Bathmilk kylpyveteen ja nauti rentouttavasta kylpyhetkestä. Nannic kylpymaito sopii parhaiten kuivalle ja herkälle iholle. (Sopii myös psoriaatikoille) Kylvyn jälkeen taputtele iho kuivaksi. Älä huuhtele.

Nannic Moisturizing Dry Body Oil 100 ml

Nannic Moisturizing Dry Body Oil on ultrakosteuttava  kuivaöljy vartalon ihon hoitoon. Nannic Moisturizing Dry Body Oil tuoksuu huumaavan ihanalle ja se kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Kuivaöljy imeytyy nopeasti eikä jätä iholle öljyistä kalvoa. Kuivaöljy sisältää luonnollisia kasviperäisiä kuivaestereitä. Se kosteuttaa, pehmentää ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Nannic Moisturizing Dry Body Oilin tuoksu on hypoallergeeninen ja se jättää iholle lämpimän puuterimaisen tuoksun. Levitä iholle kevyesti hieromalla.