Ihonhoitotuotteet

Nannic ihonhoitotuotteet

Nannic ihonhoitotuotteet ovat tehokkaita. Oma tuotantolaitos ja omistautuminen tuotekehitykseen takaavat parhaimmat mahdolliset tuotekoostumukset, joilla saadaan aikaan tuloksellista ihonhoitoa.

Nannicin ihonhoitotuotteet suojaavat ihon omaa hydrolipidikalvoa. Hydrolipidikalvon tehtävänä on suojella ihoa ulkoisilta tekijöiltä kuten bakteereilta ja saasteilta. Lisäksi se estää kosteuden haihtumisen iholta yhdessä sarveissolukerroksen kanssa. Laadukkaat Nannic hoitotuotteet läpäisevät ihon hydrolipidikalvon lamellaarirakenteensa ansiosta.

Miksi valita Nannic ihonhoitotuotteet?

  1. Nannic hoitotuotteella on ainutlaatuinen lamellaarirakenne, joka koostuu fosfolipideistä ja vedestä. Lamellaarirakenne jäljittelee ihon pinnan rakennetta, jolloin hoitotuoteella on hyvä imeytyvyys.
  2. Nannicin hoitotuotteissa ei ole ihon omaa hydrolipidikalvoa tuhoavia kemiallisia emulgaattoreita.
  3. Aktiivisten aineiden kuljettimina toimivat misellit, jotka koostuvat lipideistä ja vedestä. Misellit ovat kooltaan pienempiä kuin liposomit. Tämän takia huolellisesti valitut tehoaineet pystyvät vaikuttamaan ihon ongelmiin, kuten couperosaan tai pigmenttiläiskiin.
  4. Kaikki Nannic hoitotuotteet on pakattu ilmatiiviisiin pumppupulloihin. Tuote ei ole kosketuksessa ilman, sormien tai spaatteleiden kanssa. Tuotteen pakkausmuoto mahdollistaa sen, että säilöntäaineiden määrä on minimi.
  5. Nannic ihonhoitotuotteet sisältävät tutkitusti tehokkaita raaka-aineita, mm. peptidejä, vitamiineja, antioksidantteja sekä hyaluronihappoa.
  6. Koostumukseltaan Nannic ihonhoitotuotteet ovat kevyen tuntuisia. Lamellaarirakenteen ansiosta ne pääsevät vaikuttamaan ihon kerroksiin, eivätkä jää pelkästään ihon pinnalle. Säännöllisesti käytettynä ne aktivoivat ihon toimintaa ja  tuloksena on kaunis hoidettu iho.
Nannic ihonhoitotuotteet