Näkyviä hoitotuloksia kasvoille ja vartalolle

NBE – radiofrekvenssihoito on tieteellisesti kehitetty hoitomenetelmä ihon kunnon parantamiseen ja kiinteyttämiseen. Hoito on vallankumouksellinen menetelmä taistelussa ihon ikääntymistä vastaa. Elektromagneettinen energia yhdistettynä aktiivisiin raaka-aineisiin antaa näkyviä hoitotuloksia. 

Nannic NBE radiofrekvenssihoito on kiinteyttävä hoitomuoto kasvoille ja vartalon iholle.  Hoidon tekee koulutettu kosmetologi. Nannic radiofrekvenssihoito on miellyttävä ja rentouttava  hoitokokemus. Elektromagneettinen ja diaterminen energia aktivoivat ihon mikroverenkiertoa ja happea kulkeutuu kudokseen. Ihon solutoiminta aktivoituu ja kollageeni- sekä elastiinisäikeet vahvistuvat. Vastaavasti kuona-aineet postuvat kudoksesta verenkierron ja lymfanesteiden mukana. Tämä fysiologinen prosessi aktivoi ihon solutoimintaa, joka hidastuu ikääntymisen myötä.

NBE radiofrekvenssihoidolla voidaan hoitaa:

Kasvot

* Velttoa ihoa (kaula, ”hamsteripussit”)
* Ryppyjä
* Ihon pigmenttimuutoksia
* Couperosaa, ruusufinniä
* Aknearpia
* Kaksoisleukaa
* Silmänympärysihoa
* Aknea

Vartalo

* Velttoa ihoa (allit, vatsan iho)
* Leikkaus arpia ja venymäjälkiä
* Selluliittia
* Pinnallisia verisuonia
* Lymfanestekierron aktivointi
* Paikalliset rasvakertymät
* Rintojen iho
* Aknea

HOIDON KULKU

Nannic radiofrekvenssihoidon alussa tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Myös mahdolliset vasta-aiheet käydään läpi. Hoito aloitetaan pintapuhdistuksella, jonka jälkeen iholle leviteään entsymaattinen kuorinta poistamaan ihon pinnalla

olevaa kuollutta ihosolukkoa. Kuorinnan jälkeen aloitetaan NBE -laitehieronta, joka tehdään kasvoille, kaulalle sekä silmänympärysiholle. Hieronnan ajaksi iholle valitaan sopivat lamellaaripohjaise seerumit, joiden avulla pystytään hoitoa kohdentamaan esimerkiksi couperosan ja ryppyjen hoitoon. NBE -laitehieronta on rentouttava ja miellyttävän tuntuinen. Hoidon lopuksi iholle levitetään 100% alginaattinaamio, joka “sinetöi” hieronnan aikana imeytetyt lamellaariseerumit iholle.

IHO NÄYTTÄÄ HYVÄLTÄ HETI HOIDON JÄLKEEN

Nannic radiofrekvenssihoidolla ihon yleiskunto paranee ja säännöllisesti hoidettuna hoitotulokset säilyvät hyvin. Nannic radiofrekvenssihoito on vaihtoehto kirurgisille toimenpiteille sekä täyteaineille.