Nannic Deep Skin ihon hionta 

Deep Skin Ablator on tehokas ja turvallinen ihon hionta. Kuollut ihosolukko poistuu ja ihosta tulee välittömästi kirkkaampi. Ablator hoitopäässä on jousitus ja ihoon ei kohdistu liian kovaa painetta eikä pintaverisuonet vahingoitu. Hionta on hygieeninen sillä hoitopää on aina kertakäyttöinen. Deep Skin -hionnan teho on säädettävissä 4760-6400 kierrokseen minuutissa. Nannic Deep Skin -hionta soveltuu kaikille ihotyypeille. Se tasoittaa hienoja juonteita ja soveltuu arpien hoitoon niin vartalolla kuin kasvoilla. Ihohuokoset puhdistuvat  ja iho kirkastuu. Erityisen tehokas Deep Skin hionta on aknearpien hoidossa.

Dep Skin hoitokone

Nannic Deep Skin Infuser – Ihon mikroneulaus

Deep Skin on hellävarainen ihon mikroneulausmenetelmä. Kertakäyttöisessä hoitopäässä on 20 kpl 0,5 mm pituisia muotoiltuja ”neuloja”. Hoidon aikana ihoon muodostuu mikrokanavia, joiden kautta hoitoseerumi imeytyy ihoon tehokkaammin. Laite tekee 3800 edestakaista liikettä minuutissa, joten 10 minuutin hoidon aikana ihoon tulee yhteensä 760000 mikrokanavaa. Neulaus tehdään ensin kuivalle iholle. Mikrokanavat pysyvät auki 10-15 minuuttia, jonka aikana iholle levitetään seerumi, joka neulataan iholle toistamiseen. Seerumeita löytyy neljä, joilla voidaan hoitaa asiakkaan ihoa tarpeen mukaan: 1) Hyaluronihappo, 2) Anti-Age 3) Couperosa ja 4) Arvet ja 5) Hyperpigmentaatio. Hoidon aikana voi keskittyä yksittäisiin ongelmiin esim. ryppyihin ylähuulessa, otsassa, harakanvarpaisiin tai tarvittaessa koko kasvoihin sekä kaulan alueelle. Deep Skin hoidon voi yhdistää Nannic radiofrekvenssihoitoon, jolloin tulokset ovat erinomaisia. Nannic Deep Skin mikroneulaus on lähes kivuton.

Nannic Deep Skin hoito soveltuu kaikille, jotka haluavat vaikuttaa ihonsa kunnon aktivoimiseen. Deep Skin yhdistelmähoito kirkastaa ja aktivoi ihon solutoimintaa. Deep Skin hoito soveltuu henkilöille, jotka eivät lääkityksen tai sairauden takia pysty nauttimaan NBE radiofrekvenssihoidosta.
Iho näyttää kauniilta heti hoidon jälkeen! 

IHOA KIRKASTAVA JA ELVYTTÄVÄ Ihon hionta & mikroneulausmenetelmä ammattikäyttöön