Deep skin tuotteet

Nannic Deep Skin tuoteperhe

Nannic  Deep Skin hoidossa käytetään Nannicin omia mikroneulausseerumeita, jotka antavat parhaan mahdollisen hoitotuloksen. Hoidon aikana voidaan hoitaa esim. couperosaa poskipäissä tai pigmenttiläiskiä. Deep Skin hoito tehoaa tehokkaasti juonteisiin kasvoilla ja kaulalla.

DS Hyaluronic Wrinkle Filler 30 ml

Hyaluronic Wrinkle Filler on lamellaarirakenteen omaava mikroneulausseerumi. Se sisältää kapseloitua hyaluronihappoa. Kapseloitu hyaluronihappo imeytyy ihoon helpommin ja se alkaa sitomaan itseensä vettä heti neulauksen jälkeen. Hyaluron tehoaa näkyviin juonteisiin nopeasti heti hoidon jälkeen. Kun hoitoa tehdään sarjana saadaan hyaluronihapon määrää lisättyä ja kudos toimii paremmin.

DS Anti-Ageing 100 ml

DS Anti-Ageing lieventää kasvojen ilmeryppyjä.  Nannic Anti Age sisältää hexapeptidiä, joka on samankaltainen kuin botuliinitoksiini. Anti Age sisältää myös tripeptidejä, jotka stimuloivat kollageenin, elastaanin ja glukosaminoklygaanin tuotantoa. Sopii loistavasti mm. kaulan iholle. Hyvä seerumi ikääntyneen ihon mikroneulaukseen.

DS Hyperpigmentation 30 ml

DS Hyperpigmentation hidastaa käskyä, joka aktivoi pigmenttisoluja, vähentää tyrosinaasin aktiivisuutta soluissa.Tyrosinaasi on hapettava entsyymi, joka toimii katalysaattorina tyrosiinin ja melanosomien muodostumisessa.  Toimiakseen tyrosinaasi tarvitsee hapettuneen ympäristön. Se hidastaa melanosomien jakautumista ja vähentää huomattavasti vapaiden happiradikaalien syntyä sekä vähentää reaktiivisia happiradikaaleja. Ds hyperpigmentaatio seerumi vähentää maksaläiskiä olematta kuitenkaan soluja tuhoava=sytotoksinen.

DS Couperosa 30 ml

Ihon pintaverisuonet ovat alttiina ympäristön rasitukselle jatkuvasti. Soluväliaineen heiketessä verisuonten tukiverkko löystyy ja verisuonien toiminta heikkenee. Samanaikaisesti muodostuu uusia verisuonia, jotta happirikkaan veren kulkeutuminen soluihin on mahdollista. DS Rosacea seerumi suojaa soluväliainetta ja estää neovaskularisaatiota=uusien verisuonten muodistumista hoidettavalle alueelle.

DS Scars 30 ml

Venymäjäljet ja arvet ovat vaurioita sidekudoksessa. Seerumi sisältää aminohappoja, jotka ovat tärkeitä rakennuspalikoita terveelle sidekudokselle. Proliini auttaa parantamaan haavoja ja aktivoi ihokudosta uusiutumaan. Proliini on nivelkalvojen kollageenirakenteen runsaimpia rakenneosia. Se on välttämätön kollageenisynteesissä ja -korjauksessa ja tärkeä tekijä erilaisten vammojen (esim. urheiluvammat, nyrjähtämiset), haavaumien, palovammojen ja muiden kudosvaurioiden paranemisessa.

DS Pre Infuser lotion 250 ml

Ennen neulausta iho käsitellään Pre Infuser Lotionilla joka syväpuhdistaa ihoa ja estää tulehdusten syntyä. Sisältää maitohappoa, joka pehmentää ihoa ennen mikroneulausta.