Alginate naamio

Alginate naamioiden levä kerätään Pohjanmerestä

Muutaman merimailin päässä Bretagnen rannikolta löytyy kivien reunustama matalikko. Alue on UNESCO:n suojeluksessa. Sinne on muodostunut laaja rakkoleväesiintymä, jolla on aivan oma ekosysteeminsä. Alueella on runsaasti erilaisia vihreitä levälajeja joiden seassa asustelee runsaasti kaloja sekä Bretagnen ostereita. Bretagnen leväesiintymää voidaan pitää vedenalaisena sademetsänä. Myrskyjen ja voimakkaiden virtausten johdosta merilevää huuhtoutuu Bretagnen rannoille nousuveden aikaan. Laskuveden tullessa rannalle ajautunut levä kerätään talteen.

Alginate Anti Age Mask 40g

Anti Age naamio on 100% luonnollinen. Se ei sisällä säilöntäaineita eikä lisäaineita. Anti Age naamio sisältää spiruliinaa, jolla on vahva antioksidanttinen vaikutus. Naamio sisältää runsaasti vitamiineja ja se kosteuttaa, rauhoittaa sekä silottaa ihoa. Naamio aktivoi ihon solujen uusiutumista. Merileväuute kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Alginate Anti Age naamiota käytetään ikääntyvälle iholle lifting hoitojen yhteydessä.

Alginate Mask Hydrating Anti-Wrinkle Mask 40g

Hydrating Anti-Wrinkle naamio sisältää Argirelineä, joka on hexapeptidi (luonnollinen aminohappo). Se toimii “botoxin kaltaisesti” rentouttaen lihaksia. Hydrating Anti-Wrinkle naamio sisältää myös magnesiumia ja potassiumia. Sopii iholle jossa on juonteita ja on kosteusköyhä.

Alginate Mask Anti Stress Mask 40g

Anti Stress naamio sisältää Bee Balm kasviuutetta, jota viljellään orgaanisesti. Anti Stress naamiolla on antiseptinen ja rentouttava vaikutus. Anti Stress naamio sisältää myös ActImmuneTM, jota saadaan ekosertifioidusta parsakaalin versosta. Sillä on stressiä vähentävä vaikutus. Se suojaa soluja hapettumiselta, vähentää proteiinin glykaatiota, vähentää UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita. Ekosertifioitu riisikukan tuoksu on rentouttava hoidon päätteeksi. Sopii herkälle ja ärtyneelle iholle.

Alginate Anti-Pollution Mask 500g

Alginate Anti-Pollution naamio sisältää orgaanista omenauutetta. Se sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka kirkastaa ihoa. Omenan sisältämää polyfenolia pidetään tällä hetkellä yhtenä tehokkaimmista taistelijoista vapaita happiradikaaleja vastaan. Polyfenolit parantavat mikroverenkiertoa, aktivoivat kollageeni ja elastaani synteesiä sekä estävät hyaluronihapon vähentymistä. Sopii iholle jossa on pigmenttiläiskiä tai muuten huono ääreisverenkierto. Raikas tuoksu piristää hoidon jälkeen.

naamiot